Menu
×

Kereta Sewa Murah Pulau Pinang 2020 | WOW BERMULA RM55 SHJ!!!

Tags Archives: penang

3 years ago Promosi

Kereta Sewa Murah Pulau Pinang 2020 | WOW BERMULA RM55 SHJ!!!

Kereta Sewa Penang 2019  | Jika anda berhasrat untuk ke Penang untuk bercuti atau urusan kerja, sudah pasti kereta sewa diperlukan.

Rasanya, tak perlu hurai panjang, niat sebenar korang bertandang ke sini adalah untuk mencari kereta sewa di Penang kan. 😛

  • Nak lihat senarai kereta sewa terus? Klik Di Sini atau scroll laju-laju ke bawah. Bawah artikel ini, ada senarai kereta sewa tersebut.

Ok, kalau di Penang, antara syarikat yang menawarkan kereta sewa di sana adalah Wow Rental Car . Setakat ini, respon yang diberi pun cepat. Kalau rasa lambat respon, call je terus.

Paling menarik, kalau anda turun di Airport Penang, pihak Wow Rental Car boleh pickup dan hantar kereta secara percuma. Tanpa Caj. Senarai kereta sewa boleh lihat di bawah.

Direct Click Call: 1-700-81-5144


Direct Click Call: +6017-4577114


Direct Click Call: +6017-9787114

Announcement

Image result for tourism malaysia

We are registered with Tourism Malaysia

How to Book?

1. Search Your Destination Here
2. Chose your Favorite Car
3. Select extra item
4. Confirm Booking
5. Check your mail & make payment
6. Nice, Get Your Car!

Who we are?

Image result for tourism malaysia

Festive Travel Penang Car Rental is No.1 company in Penang which help solving transportation problems faced by tourists, individuals and companies . We come out with brand known as WOW RENTAL CAR!

Get In Touch

Festive Travel Penang Car Rental
77 G19 Medan Mayang Pasir,
11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang

Ws Tours International Sdn Bhd (1113857-A) (KPK/LN : 9324)

1-700-81-5144
017-4577114
017-9787114

 festive@wowrentalcar.com

[ Webmail ]

Copyright 2017 Penang Wow Rental Car. All right reserved.