Menu
×

Pakej Kereta Sewa Murah Pulau Pinang 2019 – Murah & Menarik!

Category Archives: Promosi

2 years ago Promosi

Pakej Kereta Sewa Murah Pulau Pinang 2019 – Murah & Menarik!

[#ATTENTION!!-ORANG PENANG] INILAH PROMOSI SEPANJANG TAHUN 2019 PLG GEMPAK, PLG GILER2 MURAH, PLG SUPER JIMAT DGN PAKEJ SEPANJANG TAHUN!

Teruskan bacaan ANDA kalau nak kereta sewa cun melecun dgn harga budget…
.
.
“YESzaaaa…akhirnya dah jumpe port kereta sewa yg dicari-cari selama ni. Dulu….berpinaw mata round Penang cri kereta sewa, dah dapat plk…kereta plk bergegar sana sana,Ngeri betoii nk bawak jalan jauh dgn condition yg OLD tuu.Sekarang dah sng giler…clik2 jer..,kereta smpi terus ke pintu rumah.Serious…MUDAH ya amat, smpai dpt kereta BARU berkilat-kilat dah siap cuci, Ni la sebab-sebabnye klu korang nk tahu….”
.
.
[MODEL AUTO]-Kereta di sini semuanya auto lagi mudah semua penyewa drive dgn sng hati, releks , x stress expecialy tuk gegadis ayu idaman jejaka jambu…
.
.
[CEPAT & MUDAH]-Ramai yg dah REPEAT dengan service yang kami, sebab kelebihan yg kami sediakan adalah FREE DELIVERY kpd customers.Sng citer door to door Service ler…
.
.
[DISKAUN & REBAT BULANAN]-Apa yang paling best dan paling mengancam, plg menikam kalbu ,boleh dapat diskaun yang tak masuk akal dari kami Kereta cantik,diskaun pulak banyak.Sewaan seterusnya blh dpt FREE plk tue.Tak hebat lagi? ok…ke OKAY?
.
.
[SUPER PROFESSIONAL TEAM]-Kami juga mempunyai team yg professional, mesra dan terlatih dalam menguruskan tempahan dan penghantaran.Cekap bak hang…smpi sekecik jalan pon diorg redah!
.
.
[MONEY BACK GUARANTEE]-Kalau tak puas hati jgk, ni jaminan yg berat sebelah. Kami REFUND semula duit korang jika kereta kami bermasalah dan anda tidak berpuas hati dgn kereta korang dapat. Ini serious….1 sen pon takkan kurang!Huhh……tgu apa lagi?
.
.
Opppsss…jap..jap, tk sabar nk sewa dah? Releks lu….kami nk bg SPECIAL OFFER untuk tempahan mingguan/bulanan sempena PROMOSI SEPANJANG TAHUN 2019 PLG GEMPAK dgn DISKAUN sehingga 50%! Fuyoooo…..serius ke ni?
.
.
Ofkoz la serius, xde masa nak main-main hokey.
.
.
Tapi….bukan semua yang boleh dapat offer ni. Promo ni dibuka utk perjalanan dalam penang sahaja atau selagi tarikh tempahan masih kosong. Selepas tu kami ‘JAMIN’ harga akan dinaikkan kpd asal! Lps tu jgn nangis-nagis kat bahu mtk diskaun yer. Hurm…..
.
.
Mudah sgt pakai wasap jer, team kami akan relpy laju-laju yak amat,Try la skrg yer.
.

HELP US HELP YOU #RELIABLE #TRAVELS
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
CONTACT US NOW FESTIVE TRAVELS PENANG
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
GIVE UR DETAILS #DATE #TIME #LOCATION


#CARELINE
 tel:1-700-81-5144
cepat call careline yang mesra pantas untuk booking segera sementara ada kosong

#MESSENGER
💬 m.me/WOWfestivetravels
cepat pm messenger cara paling personal untuk senang kita survey dan bincang sampai jadik
#WHATSAPP
🎯 wa.me/60174577114
cepat pm whatsapp ke person in charge yang budiman untuk secure booking

 

3 years ago Promosi

Kereta Sewa Murah Pulau Pinang 2020 | WOW BERMULA RM55 SHJ!!!

Kereta Sewa Penang 2019  | Jika anda berhasrat untuk ke Penang untuk bercuti atau urusan kerja, sudah pasti kereta sewa diperlukan.

Rasanya, tak perlu hurai panjang, niat sebenar korang bertandang ke sini adalah untuk mencari kereta sewa di Penang kan. 😛

  • Nak lihat senarai kereta sewa terus? Klik Di Sini atau scroll laju-laju ke bawah. Bawah artikel ini, ada senarai kereta sewa tersebut.

Ok, kalau di Penang, antara syarikat yang menawarkan kereta sewa di sana adalah Wow Rental Car . Setakat ini, respon yang diberi pun cepat. Kalau rasa lambat respon, call je terus.

Paling menarik, kalau anda turun di Airport Penang, pihak Wow Rental Car boleh pickup dan hantar kereta secara percuma. Tanpa Caj. Senarai kereta sewa boleh lihat di bawah.

Direct Click Call: 1-700-81-5144


Direct Click Call: +6017-4577114


Direct Click Call: +6017-9787114

Announcement

Image result for tourism malaysia

We are registered with Tourism Malaysia

How to Book?

1. Search Your Destination Here
2. Chose your Favorite Car
3. Select extra item
4. Confirm Booking
5. Check your mail & make payment
6. Nice, Get Your Car!

Who we are?

Image result for tourism malaysia

Festive Travel Penang Car Rental is No.1 company in Penang which help solving transportation problems faced by tourists, individuals and companies . We come out with brand known as WOW RENTAL CAR!

Get In Touch

Festive Travel Penang Car Rental
77 G19 Medan Mayang Pasir,
11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang

Ws Tours International Sdn Bhd (1113857-A) (KPK/LN : 9324)

1-700-81-5144
017-4577114
017-9787114

 festive@wowrentalcar.com

[ Webmail ]

Copyright 2017 Penang Wow Rental Car. All right reserved.